Tuzaklı Ortaokulu

Belgegeçer : 0 362 296 00 07
WEB https://tuzakliortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Tuzaklı Mahallesi Canik/SAMSUN
VİZYON : Kendini sürekli yenileyen, geliştiren bireyler yetiştirmek ve her yönüyle örnek bir okul olmak.
MİSYON : Akademik başarısı ne olursa olsun en alt düzeyden en üst düzeye kadar sosyal,çalışan ,düşünen,üreten ve bu ürettiklerini çevresi ile paylaşan,bilgilerini sürekli yenileyen, her durumda kendini ifade edebilen,sorgulayan bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : Kızlar voleybol ve futbolda ilçe ve il derecelerimiz vardır. İlçemiz projelerinde katılımımız vardır. İlçemiz çapında çeşitli yarışmalarda derecelerimiz vardır.

Öğretim Şekli :Normal - Taşımalı Eğitim Merkezi
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Tüm öğretmenlerimiz ve idareciler şehir merkezinde ikamet etmektedir. Bu nedenle özel bir servis ile her gün gidiş - geliş yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Tuzaklı Mahallesi merkezindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 25 km İlçe Merkezine 20 km uzaklıkta olup yaklaşık 35 dakikalık mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : Sitemizin projeler menüsünden okulumuzda yürütülen bilimsel etkinlikleri takip edebilirsiniz.
Proje Çalışmaları : Sitemizin projeler menüsünden okulumuzda yürütülen projeleri takip edebilirsiniz.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Sitemizin projeler menüsünden okulumuzda yürütülen projeleri takip edebilirsiniz.